marcsikonyhaja
marcsikonyhaja
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Szezonja van
 
Konyhalátogató
 
Újdonságok
 
Barátaim,ismerőseim receptjei
 
Bemutatkozó

 Sziasztok!

Bódis Máriának hivnak.Szakácsnak tanultam de a szakma szeretetéböl csak a receptgyüjtés maradt meg.Gondoltam hogy elinditok egy portalt amelyeken recepteket cserélhetünk.Főként nagyon nagyon régi recepteket várok.Igyekszem én is minnél érdekesebb recepteket és praktikákát megosztani veletek!Tehát irjatok a marcsikonyhaja@freemail.hu cimre.A receptek feltőltése folyamatban van!

                     Üdvözlettel:Marcsi

 
Halból

Halkrém

        

  Hozzávalók:

  5 dkg olajoshal,

  10 dkg ráma,

  kevés citromlé

               

  Az olajoshalat, rámat, mokkáskanálnyi citromlével

  habosra keverjük .

        Halpástétom

 

Hozzávalók: 1 doboz olajos szardínia, 1 csokor zöldhagyma, l evőkanál vaj vagy margarin, 2 evőkanál darált dió, l evőkanál paradicsom püré, kevés só.

 

A szardínia olajos levét leöntjük, a halat villával összetörjük. A zöldhagymát apróra vágjuk és a vajon megpároljuk. Levesszük a tűzről, összekeverjük a hallal, a dióval, a paradicsom pürével, és ízlés szerint sózzuk.

  Diós hal

Hozzávalók: 40 dkg fagyasztott tonhal, 1 nagy fej hagyma, 15 dkg darált dió, 8-10 szem mazsola, 3 evőkanál olaj, só, cukor, kevés fahéj.

 

A hagymát apróra vágjuk, és az olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a halat és a diót, majd kevés vízzel felöntjük. Amikor a hal félig megpuhult, hozzáadjuk a mazsolát is. Sóval, cukorral, kevés fahéjjal ízesítjük. Rizzsel tálaljuk.  

   Gombás tonhal

                                   

Hozzávalók:                       

4 szelet fagyasztott tonhal                            

(kb. 45-50 dkg),                       

4 evokanál olaj,                       

20 dkg gomba,                       

2 piros paradicsompaprika,                        

1 nagy paradicsom,                       

1/2 citrom leve és reszelt héja,                       

1 csokor petrezselyemzöld,                       

1 fej vöröshagyma,                       

1 dl tejföl,                       

1 evokanál liszt,                       

1 késhegynyi törött bors

ízlés szerint só.

                                                                               

A fagyasztott halat felengedés után négy szeletre                        

vágjuk, és megsózzuk, megborsozzuk, majd mindkét felén                        

lisztbe mártjuk. Serpenyoben, 2 evokanál olajon, eros                        

lángon, hirtelen átsütjük, és a citromlével meglocsolva,                        

fedo alatt néhány percig pároljuk. Közben a gombát                        

megtisztítjuk, és felszeleteljük. A paradicsompaprikát                        

kicsumázzuk, és kis darabokra vágjuk, a hagymát pedig                        

finomra metélve, a forró olajon üvegesre fonnyasztjuk.                         

Megsózzuk, megborsozzuk, majd beletesszük a gombát, és a                        

petrezselyemzöld apróra vágott felét. Fedo alatt, saját                        

levében, idonként megkeverve, puhára pároljuk, ezután                         

zsírjára sütjük. Beletesszük a paprikát meg a citrom                        

reszelt héját. Ismét befedjük, és addig pároljuk, amíg a                        

paprika kissé összeesik, de még nem nagyon puha.                        

Ráöntjük a tejfölt, és hozzáadjuk a vékony szeletekre                        

vágott paradicsomot, meg a petrezselyemzöld másik felét.                        

Éppen csak egyet forralunk a ragun, máris a halszeletek                        

köré öntjük.

Korhely halászlé

 

Hozzávalók: 1 db kb. 1,5 kg-os ponty, 1 fej hagyma, 1 zöldpaprika, 1 paradicsom, fél citrom, 1 dl tejföl, só, őrölt tárkony, pirospaprika, fehér bors, babérlevél, 1 halászlé kocka, 1 dl száraz fehér bor.

 

Elkészítése: A karikákra vágott hagymát, zöldpaprikát, paradicsomot 10 szem borssal, a babérlevéllel és a hal farkrészével 1 liter vízben 20 percig főzzük. A megtisztított halat legalább 6 szeletre vágjuk és besózzuk. A zöldségeket és a farkrészt szitán áttörjük. A halszeleteket, a fejet és a belsőségeket lábosba rakjuk, az átpasszírozott levet ráöntjük. Felengedjük annyi vízzel, hogy a halat éppen ellepje.  Hozzáadjuk a bort, a halászlé kockát. Beletesszük a meghámozott és karikára szelt citromot. Fűszerezzük 1 evőkanál (édes vagy erős) pirospaprikával, kevés sóval, 1-1 késhegynyi fehér borssal és tárkonnyal. Takarékon 20-25 percig főzzük. Belekeverjük a tejfölt.  Megízleljük, hogy kell-e még fűszerezni. Tálalás előtt egyet forraljuk.  Tálalás: Aki szereti, szélesmetéltet adhat mellé. Friss fehérkenyérrel és száraz fehérborral kitűnő eledel.

Halászlé

                                          

Hozzávalók:                       

1 közepes ponty (1,5 kg körüli),                      

2 nagy fej vöröshagyma,                       

2 zöldpaprika,                       

2 paradicsom,                       

1 evokanál piros fuszerpaprika,                       

1 csapott evokanál só,                       

1 gerezd fokhagyma,                       

1 csöves csípos paprika vagy cseresznyepaprika a díszítéshez.

                                                                               

A halat megtisztítjuk, kifilézzük. A fejébol, az                        

uszonyokból és a filézés után kikerülo csontokból,                         

valamint az apró haldarabkákból készítjük a halászlé                        

alaplevét, a halfilét pedig beletesszük a levesbe. (Aki                        

nem tud halat tisztítani és filézni, vagyis                        

szálkátlanítani, az vásároljon külön halászlénak való                        

halaprólékot, és külön négy szelet halat.) Jó nagy fazék                        

aljára karikázzuk a megtisztított vöröshagymát és a                        

fokhagymagerezdet, majd rátesszük a darabokra vágott                        

halaprólékot és a csontokat. 1 csapott evokanál sót és a                        

pirospaprikát rászórjuk, ezután az egyik zöldpaprikát                        

belekarikázzuk. Ráöntünk bo kétliternyi vizet, és                         

felforraljuk. Eros lángon fozzük legalább másfél órán                        

keresztül. 15 perccel azelott, mielott a fozési ido                        

letelne, beletesszük a felvágott paradicsomokat. Közben                        

a halszeletek mindkét oldalát megsózzuk. Ha az alaplé                        

elkészült, finom szuron keresztül átengedjük, és a                        

szuroben lévo csontot-halhúst - amennyire csak                        

lehetséges - átpasszírozzuk. Az így nyert suru hallevet                        

megfelelo negyságú fazékba öntjük. Felforraljuk, és a                        

már forrásban lévo levesbe óvatosan beleengedjük a                        

halszeleteket. Keverés nélkül, és nagyon kis lángon 10                        

percig fozzük, végül a megmaradt zöldpaprikát vékony                        

karikákra vágva, az utolsó pillanatban beletesszük.

 Lengyel hal

 

Hozzávalók: 4-6 szelet hal, l fej hagyma, l szál fehérrépa, kis darab zeller, karikára vágva, szegfűszeg, egész fahéj, citromhéj, l0 szem mandula, kis marék nagy szemű mazsola, l kanál ecet, só, bors, cukor.

 

A zöldséget, fűszereket (az ecet kivételével) lábasba tesszük, és fél órán át főzzük. Beleadjuk a halat, és az ecetet és még 20-30 percig pároljuk.

    Paprikás hal

 

Hozzávalók: 4-6 szelet hal, 3 fej vöröshagyma, l szál karikára vágott sárga- és fehérrépa, pirospaprika, só, bors, l gerezd foghagyma, l kanál paradicsompüré.

 

A hagymát, a zöldséget és a halat lábasban főni tesszük, annyi vízzel, hogy éppen ellepje. Amikor felforr a víz, beleadjuk a fűszereket. Lassú tűzön puhára főzzük. Tűzálló tálba rakjuk, levét rászűrjük.

      Paprikás tonhal tepsiben                       

                        

Hozzávalók:                       

65-70 dkg fagyasztott tonhal,                       

1 citrom,                       

2 evokanál finomliszt,                       

1 evokanál piros fuszerpaprika,                       

ízlés szerint só,                       

a tálaláshoz 2 evokanál olajbogyó.                       

5 dkg nagyon vékony szeletekre vágott baconszalonna,                       

a tepsihez 2 evokanál olaj és 2                            

evokanál zsemlemorzsa,                       

                                                      

A fagyasztott halat felolvasztjuk. Közben a citromot                        

megmossuk, majd félbevágjuk. Az egyik felet vékony                        

karikákra szeleteljük, a másik felének héját                         

lereszeljük, illetve a levét kicsavarjuk. A lisztet                        

összekeverjük a pirospaprikával. A baconszalonnát kis                        

darabokra vágjuk. A felengedett halat féltenyérnyi                        

darabokra szétszedjük, vagy felszeleteljük. Egy kis                        

tepsit az olajjal kikenünk, és a morzsával beszórjuk. A                        

halszeleteket citromlével meglocsoljuk, és 10 percig                        

hagyjuk állni, majd jól megsózzuk. Ezután nedvesen                        

beleforgatjuk a paprikás lisztbe, és szorosan egymás                        

mellett elhelyezzük a tepsiben. Betakarjuk a                        

szalonnaszeletekkel, és elomelegített forró sütobe                         

toljuk. A lángot közepesre mérsékeljük, és kb. 20 percig                        

sütjük. Vigyázat, a hal nagyon gyorsan megsül, ezért ne                        

hagyjuk magára! Tálaláskor minden halszeletre egy                         

citromkarikát és néhány szem olajbogyót teszünk (ez                        

utóbbi el is hagyható). Körete tetszés szerint                        

burgonyapüré, párolt petrezselymes rizs vagy sült                        

burgonya, de a legfinomabb hozzá a sült burgonyapüré.

               

    Tonhal zöldségágyon

                                     

Hozzávalók:                       

600 g tonhalfilé,                       

1 padlizsán,                       

3 kicsi tök,                        

4 paradicsom,                       

1 paprika,                       

1 vöröshagyma,                       

2 gerezd fokhagyma,                       

1 bazsalikomlevél,                       

2 csipet kömény,                       

3 evokanál olívaolaj,                       

só, bors.

                                                                               

A paradicsomokat kis idore forrásban lévo vízbe dobjuk,                        

meghámozzuk, kis kockákra vágjuk. A padlizsánt, a tököt                        

meghámozzuk és kettévágjuk. A kicsumázott paprikát                        

fölszeleteljük. A megtisztított vöröshagymát                        

felaprítjuk, a fokhagymát összepréseljük. 1 evokanál                        

olajon a padlizsánt aranybarnára pirítjuk, kiszedjük,                        

lecsöpögtetjük. Egy papírtörülközovel kitöröljük a                        

serpenyot. Egy újabb kanál olajon a tököt is                        

megpirítjuk. Így folytatjuk a hagymával, majd a                        

paprikával. Végül az összes zöldséget visszatesszük a                        

serpenyobe. Hozzáadjuk a paradicsomot, a fokhagymát és a                        

bazsalikomot. Sózzuk, borsozzuk, köménnyel fuszerezzük,                        

és 20 percig lassú tuzön fozzük. Leöblítjük és                        

lecsöpögtetjük a halfiléket. Kockákra vágjuk.                        

Ráfektetjük a zöldségágyra, egy kis szósszal                        

megöntözzük. Sózzuk, borsozzuk, fedo nélkül 10-15 percig                        

pároljuk. Azonnal tálaljuk.  

          Tengeri halpogácsa

 

1 doboz paradicsomos halkonzerv

2 dl főtt (párolt) rizs

2 db egész tojás

2-3 evőkanál zsemlemorzsa

2-3 evőkanál liszt

fél citrom leve

1 mokkáskanál reszelt citromhéj

2 gerezd fokhagyma

1 mokkáskanál törött fekete bors

kevés só

 

A halkonzervet kibontjuk és a levét leszűrjük. Mély tálba öntjük a párolt rizst, rászórjuk a darabokra vágott halat, a fűszereket és a zúzott fokhagymát. Ráöntjük a hal levét és a feltört, nyers (felveretlen) tojást. Megsózzuk, beleszórjuk a zsemlemorzsát, és az egészet alaposan összedolgozzuk. Nedves kézzel kis pogácsákat formázunk a rizses-halas masszából, végül kevés lisztbe mártva a 170 fokos olajban szép pirosra megsütjük (7-8 perc). Salátával vagy mártással tálaljuk. Hidegen is, melegen is nagyon jó.

Egyszerűen és gyorsan készíthető, nem drága, ám finom étel.

 

Kaliforniai apró rák

 

25 dkg shrimp (apró rák, konzerv vagy mirelit)

1 db egész tojás

8-10 dkg finomliszt

1 citrom leve

1 mokkáskanálnyi reszelt citromhéj

1 mokkáskanál törött fekete bors

1 gerezd fokhagyma

2 evőkanál konyak

 

A rákokat a konzervdobozból kivéve jól lecsöpögtetjük és kicsit hagyjuk szikkadni. A levét összekeverjük a habosra felvert tojással, majd hozzáöntjük a citromlevet és a konyakot is. Sóval, borssal, citromhéjjal, valamint zúzott fokhagymával ízesítjük, és annyi lisztet keverünk hozzá, hogy a szokásos sima, tejföl sűrűségű tésztát kapjuk. A rákokat először lisztben megforgatjuk, majd a tésztába mártjuk, és a 180 fokos olajban gyorsan (4-5 perc) megsütjük. Leszűrve hagyjuk kihűlni. Salátával bélelt tálra rakjuk, és kevés konyakkal vagy ketchup-pal ízesített tartármártásba mártogatva fogyasztjuk. (Ha netán mélyhűtött, nyers apró rákhoz jutnánk, akkor amúgy fagyosan mártsuk lisztbe, majd a tésztába, és azonnal süssük meg, hogy ne legyen ideje felengedni, mert értékes leve a felengedés során kárba veszne.)Egyszerűen és gyorsan készíthető ínyencfalat, bár igen drága.

     Pácolt hal sörtésztában

 

2 nagy, pácolt, hagymás hal (kb. 50 dkg-nyi)

2 evőkanál ecetes hagyma

másfél deci sör

1 db egész tojás

10-12 dkg finomliszt

1 nagy csokor petrezselyemzöld

késhegynyi őrölt gyömbér

mokkáskanálnyi őrölt fehér bors

csipetnyi só

kevés cukor

 

A halat hosszában, a gerince mentén félbevágjuk, a gerinccsontot kiszedjük belőle, és a hal húsát vékony csíkokra metéljük. A tojássárgáját, a sört, a lisztet, a sót, a cukrot, a gyömbért és a borsot összekeverjük. Sűrű palacsintatésztának kell lennie. (Ha nem elég sűrű, kevés liszttel sűríthetjük.) Ezután belekeverjük a tojásfehérjéből vert kemény habot. A halcsíkokat először lisztben, majd a tésztában megforgatjuk és apránként belerakjuk a 170 fokra felhevített olajba. Szép piros-ropogósra megsütjük (7-8 perc) és lecsöpögtetve tesszük az asztalra. Hidegen is, melegen is nagyon jó előétel.

Kissé munkaigényes, de gyorsan készíthető, különleges étel.

 

 

Rántott szardínia citrommártással

 

2 doboz apró füstölthal-konzerv (pl. sprotni vagy Bückling)

1 db egész tojás

liszt és zsemlemorzsa a bundázáshoz

a citrommártáshoz:

1 evőkanál liszt

másfél dl tej

2 dl kefir

fél citrom leve

1 mokkáskanál reszelt citromhéj

2 gerezd fokhagyma

1 mokkáskanál törött fekete bors

ízlés szerint kevés cukor és só

 

Az apró halakat a felnyitott konzervdobozból lecsöpögtetve úgy szedjük ki, hogy lehetőleg ne sérüljenek, ne törjenek össze. Egyenként belemártogatjuk a lisztbe, a felvert tojásba és a zsemlemorzsába, majd a 180 fokos olajban szép pirosra megsütjük (3-4 perc). Közben a mártáshoz a leszűrt szardíniaolajból két evőkanálnyit egy serpenyőbe öntünk, rászórjuk a lisztet és állandó keverés közben habzásig hevítjük, ezután ráöntjük a megmelegített tejet, és folytonosan kevergetve sűrűre főzzük. Hozzáöntjük a kefirt, a citromlevet, a citromhéjat, a zúzott fokhagymát, majd a sóval és a törött borssal fűszerezzük. Jól összekeverjük és kiforraljuk. A lecsöpögtetett halacskákat a mártással és párolt rizzsel vagy sült burgonyával kínáljuk.

Gyakorlott háziasszonyoknak egyszerűen készíthető különlegesség.

         Lazaccal töltött palacsinta

 

1 kis üveg piros lazactörmelék

12 db előre megsütött, sós palacsinta

1 db egész tojás

teáskanálnyi citromlé

1 evőkanál tejföl

teáskanálnyi búzadara

a bundázáshoz liszt, tojás, zsemlemorzsa

 

A lazacot lecsöpögtetjük (az olajat később belekeverjük egy hideg mártásba vagy szendvicskrémbe). A tojást felverjük, összekeverjük a citromlével, a tejföllel és a búzadarával, majd hozzáadjuk a leszűrt lazactörmeléket. A krémmel egyenként megkenjük a palacsinták egész felületét. A tésztát először félbe-, majd pedig negyedekbe hajtjuk, és lisztben, felvert tojásban, valamint zsemlemorzsában megmártjuk. 180 fokos olajban (3-4 perc alatt) szép pirosbarnára sütjük. Forrón, jéghideg, kapros tejföllel előétel gyanánt, vagy dupla mennyiségben készítve, főételnek tálaljuk. Sör- vagy borkorcsolyának is nagyon jó, akkor pedig hidegen tesszük az asztalra.

Egyszerűen és gyorsan készíthető, nagyon finom étel.

 

Szardellás krokett

 

fél tubus szardellapaszta

2 db egész tojás

2 evőkanál búzadara

1 dl tejföl

1 fiola kapribogyó

1 teáskanál mustár

1 nagy, savanykás alma

5 dkg reszelt sajt

mokkáskanálnyi cukor

liszt a bundázáshoz

 

A tojások sárgáit kikeverjük a tejföllel, majd hozzáadjuk a búzadarát, a szardellapasztát, a félbevágott kapribogyót (levével együtt), a reszelt sajtot és a megmosott, kicsumázott, reszelt héjas almát. Annyi liszttel hintjük meg, hogy formázható, de azért ne nagyon lágy massza legyen, végül beledolgozzuk a tojásfehérjékből vert kemény habot. Nedves kézzel kroketteket formázunk belőle, és a 180 fokra felhevített olajba apránként beletéve, szép pirosra megsütjük (5-7 perc). Lecsöpögtetve tesszük ital mellé.

Egyszerűen és gyorsan készíthető, olcsó vendégváró étel.

 

Kaviárral töltött fánk

 

a tésztához 2,5 dl víz

7 dkg vaj

20 dkg finomliszt

5 db egész tojás

1 mokkáskanál só

a töltelékhez kis doboz kaviár

fél citrom leve

1 kis fej vöröshagyma

5 dkg vaj

20 dkg tehéntúró

1-2 evőkanál sűrű tejföl

só és törött fehér bors ízlés szerint

tojás, liszt és zsemlemorzsa a bundázáshoz

 

A vizet felforraljuk, és beletesszük a vajat, meg a sót. Ha felforrt, apránként beleszórjuk a lisztet. Állandó keverés közben olyan sűrűre főzzük, hogy elváljon az edény falától. Kihűtjük, és az egész tojásokat egyenként belekeverjük. Sütőlemezre vagy tepsibe teáskanállal kis halmokat teszünk egymás mellé, nem túl szorosan, és nagyon forró sütőben, közepes lángon, kb. 15 percig sütjük. Az első 10 percben ne nyissuk ki a sütő ajtaját! A sárgásbarnára megsült fánkokat levesszük a sütőlemezről. Míg hűlnek, elkészítjük a tölteléket: a vajat habosra keverjük az áttört tehéntúróval, a tejföllel, a sóval, a lereszelt hagymával és a citromlével. Ezután óvatosan beleforgatjuk a kaviárt, majd a félbevágott fánkok üregét megtöltjük a kaviáros krémmel. A fánkokat kissé összenyomjuk, majd lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, kis adagokban beletesszük 180 fokos olajba és kisütjük (1-2 perc). Az olajat lecsöpögtetjük; hidegen is, melegen is nagyon finom.

Kissé bonyolult és munkaigényes, nem olcsó, de nagyon különleges étel.

 

Tormás-diós céklafalatok

 

fél literes üveg készen vásárolt céklasaláta

1 evőkanál frissen reszelt torma

1 gerezd fokhagyma

3 evőkanál durvára vágott dióbél

1 mokkáskanál só

csipet porcukor

1 db egész tojás

15-20 dkg finomliszt

2 dl sör

 

A céklát leszűrjük és egészen apróra összevágjuk vagy megreszeljük. (Aprítógép vagy turmixgép használata nem jó, mert az pépet készít belőle.) A tojást habosra verjük a sörrel, beleszórjuk a tormát, a sót, a cukrot és a zúzott fokhagymát, majd annyi lisztet adunk hozzá, hogy ne legyen belőle nagyon sűrű galuskatészta. Ezután beledolgozzuk a diót és a reszelt céklát. 10 percig hagyjuk pihenni, végül teáskanál segítségével beleszaggatjuk a forró olajba. 2-3 perc alatt szép barnáspirosra megsütjük, majd papírtörülközőre téve leitatjuk róla a felesleges olajat. Máris kínálhatjuk. Melegen sör mellé való, vagy hidegen, tartármártással fogyasztjuk. Finom borkorcsolya, és a vendégváró asztalon feltűnést fog kelteni.

Egyszerűen készíthető, de nagyon finom, pikáns étel.

Zöldséges halleves

 

Hozzávalók: 20 dkg fagyasztott tonhal, 3 szál sárgarépa, 1 szál fehérrépa, l nagy fej hagyma, 5 evőkanál vaj, 2 kanál liszt 3 tojás, 1 marék mazsola, 3 evőkanál őrölt dió, só, cukor, bors, ke

 
Naptár
2024. Október
HKSCPSV
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
<<   >>
 
statisztikám
Indulás: 2006-09-03
 
CHAT
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Ötletfazék
 
Mit készithetünk.......
 
Különleges receptek
 
Nyami......
 
Gmail fiókod
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
pontos idő
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    Gigágá! Márton napján is gyertek a Mesetárba! Nemcsak libát, de kacsát is kaptok! Játsszatok velünk!    *****    A Nintendo a Nintendo Music-kal megint valami kiváló dolgot hozott létre! Alaposan nagyító alá vettem, az eredmény itt.    *****    Leanderek, Parfümök, Olajok, és Szépségápolási termékek! Használd a LEVI10 kupont és kapj 10% kedvezményt!Megnyitottunk    *****    Megjelent a Nintendo saját gyártású órája, a Nintendo Sound Clock Alarmo! Ha kíváncsi vagy, mit tud, itt olvashatsz róla    *****    Megnyílt a webáruházunk! Parfümök, Szépségápolási termékek, Olajok mind egy helyen! Nyitási akciók, siess mert limitált!    *****    Az általam legjobbnak vélt sportanimék listája itt olvasható. Top 10 Sportanime az Anime Odyssey-n!    *****    Pont ITT Pont MOST! Pont NEKED! Már fejlesztés alatt is szebbnél szebb képek! Ha gondolod gyere less be!    *****    Megnyílt a webáruházunk! NYITÁSI AKCIÓK! Tusfürdõ+Fogkrém+Sampon+Izzadásgátló+multifunkcionális balzsam most csak 4.490!    *****    Új mese a Mesetárban! Téged is vár, gyere bátran!    *****    Veterán anime rajongók egyik kedvence a Vadmacska kommandó. Retrospektív cikket olvashatsz róla az Anime Odyssey blogban    *****    Parfümök, Olajok, Párologtatók mind egy weboldalon! Siess mert nyitási AKCIÓNK nem sokáig tart! Nagy kedvezmények várnak    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    Aki érdeklõdik a horoszkópja után, az nem kíváncsi, hanem intelligens. Rendeld meg most és én segítek az értelmezésben!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött + napi agymenések és bölcseletek    *****    KARATE OKTATÁS *** kicsiknek és nagyoknak *** Budapest I. II. XII.kerületekben +36 70 779-55-77    *****    Augusztus 26-án Kutyák Világnapja! Gyertek a Mesetárba, és ünnepeljétek kutyás színezõkkel! Vau-vau!    *****    A horoszkóp elemzésed utáni érdeklõdés, nem kíváncsiság hanem intelligencia. Rendeld meg és nem fogod megbánni. Katt!!!    *****    Cikksorozatba kezdtem a PlayStation történelmérõl. Miért indult nehezen a Sony karrierje a konzoliparban?