marcsikonyhaja
marcsikonyhaja
Men
 
Bejelentkezs
Felhasznlnv:

Jelsz:
SgSg
Regisztrci
Elfelejtettem a jelszt
 
Szezonja van
 
Konyhaltogat
 
jdonsgok
 
Bartaim,ismerseim receptjei
 
Bemutatkoz

 Sziasztok!

Bdis Mrinak hivnak.Szakcsnak tanultam de a szakma szeretetbl csak a receptgyjts maradt meg.Gondoltam hogy elinditok egy portalt amelyeken recepteket cserlhetnk.Fknt nagyon nagyon rgi recepteket vrok.Igyekszem n is minnl rdekesebb recepteket s praktikkt megosztani veletek!Teht irjatok a marcsikonyhaja@freemail.hu cimre.A receptek feltltse folyamatban van!

                     dvzlettel:Marcsi

 
Halbl

Halkrm

        

  Hozzvalk:

  5 dkg olajoshal,

  10 dkg rma,

  kevs citroml

               

  Az olajoshalat, rmat, mokkskanlnyi citromlvel

  habosra keverjk .

        Halpsttom

 

Hozzvalk: 1 doboz olajos szardnia, 1 csokor zldhagyma, l evkanl vaj vagy margarin, 2 evkanl darlt di, l evkanl paradicsom pr, kevs s.

 

A szardnia olajos levt lentjk, a halat villval sszetrjk. A zldhagymt aprra vgjuk s a vajon megproljuk. Levesszk a tzrl, sszekeverjk a hallal, a dival, a paradicsom prvel, s zls szerint szzuk.

  Dis hal

Hozzvalk: 40 dkg fagyasztott tonhal, 1 nagy fej hagyma, 15 dkg darlt di, 8-10 szem mazsola, 3 evkanl olaj, s, cukor, kevs fahj.

 

A hagymt aprra vgjuk, s az olajon vegesre proljuk. Hozzadjuk a halat s a dit, majd kevs vzzel felntjk. Amikor a hal flig megpuhult, hozzadjuk a mazsolt is. Sval, cukorral, kevs fahjjal zestjk. Rizzsel tlaljuk.  

   Gombs tonhal

                                   

Hozzvalk:                       

4 szelet fagyasztott tonhal                            

(kb. 45-50 dkg),                       

4 evokanl olaj,                       

20 dkg gomba,                       

2 piros paradicsompaprika,                        

1 nagy paradicsom,                       

1/2 citrom leve s reszelt hja,                       

1 csokor petrezselyemzld,                       

1 fej vrshagyma,                       

1 dl tejfl,                       

1 evokanl liszt,                       

1 kshegynyi trtt bors

zls szerint s.

                                                                               

A fagyasztott halat felengeds utn ngy szeletre                        

vgjuk, s megszzuk, megborsozzuk, majd mindkt feln                        

lisztbe mrtjuk. Serpenyoben, 2 evokanl olajon, eros                        

lngon, hirtelen tstjk, s a citromlvel meglocsolva,                        

fedo alatt nhny percig proljuk. Kzben a gombt                        

megtiszttjuk, s felszeleteljk. A paradicsompaprikt                        

kicsumzzuk, s kis darabokra vgjuk, a hagymt pedig                        

finomra metlve, a forr olajon vegesre fonnyasztjuk.                         

Megszzuk, megborsozzuk, majd beletesszk a gombt, s a                        

petrezselyemzld aprra vgott felt. Fedo alatt, sajt                        

levben, idonknt megkeverve, puhra proljuk, ezutn                         

zsrjra stjk. Beletesszk a paprikt meg a citrom                        

reszelt hjt. Ismt befedjk, s addig proljuk, amg a                        

paprika kiss sszeesik, de mg nem nagyon puha.                        

Rntjk a tejflt, s hozzadjuk a vkony szeletekre                        

vgott paradicsomot, meg a petrezselyemzld msik felt.                        

ppen csak egyet forralunk a ragun, mris a halszeletek                        

kr ntjk.

Korhely halszl

 

Hozzvalk: 1 db kb. 1,5 kg-os ponty, 1 fej hagyma, 1 zldpaprika, 1 paradicsom, fl citrom, 1 dl tejfl, s, rlt trkony, pirospaprika, fehr bors, babrlevl, 1 halszl kocka, 1 dl szraz fehr bor.

 

Elksztse: A karikkra vgott hagymt, zldpaprikt, paradicsomot 10 szem borssal, a babrlevllel s a hal farkrszvel 1 liter vzben 20 percig fzzk. A megtiszttott halat legalbb 6 szeletre vgjuk s beszzuk. A zldsgeket s a farkrszt szitn ttrjk. A halszeleteket, a fejet s a belssgeket lbosba rakjuk, az tpasszrozott levet rntjk. Felengedjk annyi vzzel, hogy a halat ppen ellepje.  Hozzadjuk a bort, a halszl kockt. Beletesszk a meghmozott s karikra szelt citromot. Fszerezzk 1 evkanl (des vagy ers) pirospaprikval, kevs sval, 1-1 kshegynyi fehr borssal s trkonnyal. Takarkon 20-25 percig fzzk. Belekeverjk a tejflt.  Megzleljk, hogy kell-e mg fszerezni. Tlals eltt egyet forraljuk.  Tlals: Aki szereti, szlesmetltet adhat mell. Friss fehrkenyrrel s szraz fehrborral kitn eledel.

Halszl

                                          

Hozzvalk:                       

1 kzepes ponty (1,5 kg krli),                      

2 nagy fej vrshagyma,                       

2 zldpaprika,                       

2 paradicsom,                       

1 evokanl piros fuszerpaprika,                       

1 csapott evokanl s,                       

1 gerezd fokhagyma,                       

1 csves cspos paprika vagy cseresznyepaprika a dsztshez.

                                                                               

A halat megtiszttjuk, kifilzzk. A fejbol, az                        

uszonyokbl s a filzs utn kikerlo csontokbl,                         

valamint az apr haldarabkkbl ksztjk a halszl                        

alaplevt, a halfilt pedig beletesszk a levesbe. (Aki                        

nem tud halat tiszttani s filzni, vagyis                        

szlktlantani, az vsroljon kln halszlnak val                        

halaprlkot, s kln ngy szelet halat.) J nagy fazk                        

aljra karikzzuk a megtiszttott vrshagymt s a                        

fokhagymagerezdet, majd rtesszk a darabokra vgott                        

halaprlkot s a csontokat. 1 csapott evokanl st s a                        

pirospaprikt rszrjuk, ezutn az egyik zldpaprikt                        

belekarikzzuk. Rntnk bo ktliternyi vizet, s                         

felforraljuk. Eros lngon fozzk legalbb msfl rn                        

keresztl. 15 perccel azelott, mielott a fozsi ido                        

letelne, beletesszk a felvgott paradicsomokat. Kzben                        

a halszeletek mindkt oldalt megszzuk. Ha az alapl                        

elkszlt, finom szuron keresztl tengedjk, s a                        

szuroben lvo csontot-halhst - amennyire csak                        

lehetsges - tpasszrozzuk. Az gy nyert suru hallevet                        

megfelelo negysg fazkba ntjk. Felforraljuk, s a                        

mr forrsban lvo levesbe vatosan beleengedjk a                        

halszeleteket. Kevers nlkl, s nagyon kis lngon 10                        

percig fozzk, vgl a megmaradt zldpaprikt vkony                        

karikkra vgva, az utols pillanatban beletesszk.

 Lengyel hal

 

Hozzvalk: 4-6 szelet hal, l fej hagyma, l szl fehrrpa, kis darab zeller, karikra vgva, szegfszeg, egsz fahj, citromhj, l0 szem mandula, kis mark nagy szem mazsola, l kanl ecet, s, bors, cukor.

 

A zldsget, fszereket (az ecet kivtelvel) lbasba tesszk, s fl rn t fzzk. Beleadjuk a halat, s az ecetet s mg 20-30 percig proljuk.

    Papriks hal

 

Hozzvalk: 4-6 szelet hal, 3 fej vrshagyma, l szl karikra vgott srga- s fehrrpa, pirospaprika, s, bors, l gerezd foghagyma, l kanl paradicsompr.

 

A hagymt, a zldsget s a halat lbasban fni tesszk, annyi vzzel, hogy ppen ellepje. Amikor felforr a vz, beleadjuk a fszereket. Lass tzn puhra fzzk. Tzll tlba rakjuk, levt rszrjk.

      Papriks tonhal tepsiben                       

                        

Hozzvalk:                       

65-70 dkg fagyasztott tonhal,                       

1 citrom,                       

2 evokanl finomliszt,                       

1 evokanl piros fuszerpaprika,                       

zls szerint s,                       

a tlalshoz 2 evokanl olajbogy.                       

5 dkg nagyon vkony szeletekre vgott baconszalonna,                       

a tepsihez 2 evokanl olaj s 2                            

evokanl zsemlemorzsa,                       

                                                      

A fagyasztott halat felolvasztjuk. Kzben a citromot                        

megmossuk, majd flbevgjuk. Az egyik felet vkony                        

karikkra szeleteljk, a msik felnek hjt                         

lereszeljk, illetve a levt kicsavarjuk. A lisztet                        

sszekeverjk a pirospaprikval. A baconszalonnt kis                        

darabokra vgjuk. A felengedett halat fltenyrnyi                        

darabokra sztszedjk, vagy felszeleteljk. Egy kis                        

tepsit az olajjal kikennk, s a morzsval beszrjuk. A                        

halszeleteket citromlvel meglocsoljuk, s 10 percig                        

hagyjuk llni, majd jl megszzuk. Ezutn nedvesen                        

beleforgatjuk a papriks lisztbe, s szorosan egyms                        

mellett elhelyezzk a tepsiben. Betakarjuk a                        

szalonnaszeletekkel, s elomelegtett forr stobe                         

toljuk. A lngot kzepesre mrskeljk, s kb. 20 percig                        

stjk. Vigyzat, a hal nagyon gyorsan megsl, ezrt ne                        

hagyjuk magra! Tlalskor minden halszeletre egy                         

citromkarikt s nhny szem olajbogyt tesznk (ez                        

utbbi el is hagyhat). Krete tetszs szerint                        

burgonyapr, prolt petrezselymes rizs vagy slt                        

burgonya, de a legfinomabb hozz a slt burgonyapr.

               

    Tonhal zldsggyon

                                     

Hozzvalk:                       

600 g tonhalfil,                       

1 padlizsn,                       

3 kicsi tk,                        

4 paradicsom,                       

1 paprika,                       

1 vrshagyma,                       

2 gerezd fokhagyma,                       

1 bazsalikomlevl,                       

2 csipet kmny,                       

3 evokanl olvaolaj,                       

s, bors.

                                                                               

A paradicsomokat kis idore forrsban lvo vzbe dobjuk,                        

meghmozzuk, kis kockkra vgjuk. A padlizsnt, a tkt                        

meghmozzuk s kettvgjuk. A kicsumzott paprikt                        

flszeleteljk. A megtiszttott vrshagymt                        

felaprtjuk, a fokhagymt sszeprseljk. 1 evokanl                        

olajon a padlizsnt aranybarnra pirtjuk, kiszedjk,                        

lecspgtetjk. Egy paprtrlkzovel kitrljk a                        

serpenyot. Egy jabb kanl olajon a tkt is                        

megpirtjuk. gy folytatjuk a hagymval, majd a                        

paprikval. Vgl az sszes zldsget visszatesszk a                        

serpenyobe. Hozzadjuk a paradicsomot, a fokhagymt s a                        

bazsalikomot. Szzuk, borsozzuk, kmnnyel fuszerezzk,                        

s 20 percig lass tuzn fozzk. Lebltjk s                        

lecspgtetjk a halfilket. Kockkra vgjuk.                        

Rfektetjk a zldsggyra, egy kis szsszal                        

megntzzk. Szzuk, borsozzuk, fedo nlkl 10-15 percig                        

proljuk. Azonnal tlaljuk.  

          Tengeri halpogcsa

 

1 doboz paradicsomos halkonzerv

2 dl ftt (prolt) rizs

2 db egsz tojs

2-3 evkanl zsemlemorzsa

2-3 evkanl liszt

fl citrom leve

1 mokkskanl reszelt citromhj

2 gerezd fokhagyma

1 mokkskanl trtt fekete bors

kevs s

 

A halkonzervet kibontjuk s a levt leszrjk. Mly tlba ntjk a prolt rizst, rszrjuk a darabokra vgott halat, a fszereket s a zzott fokhagymt. Rntjk a hal levt s a feltrt, nyers (felveretlen) tojst. Megszzuk, beleszrjuk a zsemlemorzst, s az egszet alaposan sszedolgozzuk. Nedves kzzel kis pogcskat formzunk a rizses-halas masszbl, vgl kevs lisztbe mrtva a 170 fokos olajban szp pirosra megstjk (7-8 perc). Saltval vagy mrtssal tlaljuk. Hidegen is, melegen is nagyon j.

Egyszeren s gyorsan kszthet, nem drga, m finom tel.

 

Kaliforniai apr rk

 

25 dkg shrimp (apr rk, konzerv vagy mirelit)

1 db egsz tojs

8-10 dkg finomliszt

1 citrom leve

1 mokkskanlnyi reszelt citromhj

1 mokkskanl trtt fekete bors

1 gerezd fokhagyma

2 evkanl konyak

 

A rkokat a konzervdobozbl kivve jl lecspgtetjk s kicsit hagyjuk szikkadni. A levt sszekeverjk a habosra felvert tojssal, majd hozzntjk a citromlevet s a konyakot is. Sval, borssal, citromhjjal, valamint zzott fokhagymval zestjk, s annyi lisztet kevernk hozz, hogy a szoksos sima, tejfl srsg tsztt kapjuk. A rkokat elszr lisztben megforgatjuk, majd a tsztba mrtjuk, s a 180 fokos olajban gyorsan (4-5 perc) megstjk. Leszrve hagyjuk kihlni. Saltval blelt tlra rakjuk, s kevs konyakkal vagy ketchup-pal zestett tartrmrtsba mrtogatva fogyasztjuk. (Ha netn mlyhttt, nyers apr rkhoz jutnnk, akkor amgy fagyosan mrtsuk lisztbe, majd a tsztba, s azonnal sssk meg, hogy ne legyen ideje felengedni, mert rtkes leve a felengeds sorn krba veszne.)Egyszeren s gyorsan kszthet nyencfalat, br igen drga.

     Pcolt hal srtsztban

 

2 nagy, pcolt, hagyms hal (kb. 50 dkg-nyi)

2 evkanl ecetes hagyma

msfl deci sr

1 db egsz tojs

10-12 dkg finomliszt

1 nagy csokor petrezselyemzld

kshegynyi rlt gymbr

mokkskanlnyi rlt fehr bors

csipetnyi s

kevs cukor

 

A halat hosszban, a gerince mentn flbevgjuk, a gerinccsontot kiszedjk belle, s a hal hst vkony cskokra metljk. A tojssrgjt, a srt, a lisztet, a st, a cukrot, a gymbrt s a borsot sszekeverjk. Sr palacsintatsztnak kell lennie. (Ha nem elg sr, kevs liszttel srthetjk.) Ezutn belekeverjk a tojsfehrjbl vert kemny habot. A halcskokat elszr lisztben, majd a tsztban megforgatjuk s aprnknt belerakjuk a 170 fokra felhevtett olajba. Szp piros-ropogsra megstjk (7-8 perc) s lecspgtetve tesszk az asztalra. Hidegen is, melegen is nagyon j eltel.

Kiss munkaignyes, de gyorsan kszthet, klnleges tel.

 

 

Rntott szardnia citrommrtssal

 

2 doboz apr fstlthal-konzerv (pl. sprotni vagy Bckling)

1 db egsz tojs

liszt s zsemlemorzsa a bundzshoz

a citrommrtshoz:

1 evkanl liszt

msfl dl tej

2 dl kefir

fl citrom leve

1 mokkskanl reszelt citromhj

2 gerezd fokhagyma

1 mokkskanl trtt fekete bors

zls szerint kevs cukor s s

 

Az apr halakat a felnyitott konzervdobozbl lecspgtetve gy szedjk ki, hogy lehetleg ne srljenek, ne trjenek ssze. Egyenknt belemrtogatjuk a lisztbe, a felvert tojsba s a zsemlemorzsba, majd a 180 fokos olajban szp pirosra megstjk (3-4 perc). Kzben a mrtshoz a leszrt szardniaolajbl kt evkanlnyit egy serpenybe ntnk, rszrjuk a lisztet s lland kevers kzben habzsig hevtjk, ezutn rntjk a megmelegtett tejet, s folytonosan kevergetve srre fzzk. Hozzntjk a kefirt, a citromlevet, a citromhjat, a zzott fokhagymt, majd a sval s a trtt borssal fszerezzk. Jl sszekeverjk s kiforraljuk. A lecspgtetett halacskkat a mrtssal s prolt rizzsel vagy slt burgonyval knljuk.

Gyakorlott hziasszonyoknak egyszeren kszthet klnlegessg.

         Lazaccal tlttt palacsinta

 

1 kis veg piros lazactrmelk

12 db elre megsttt, ss palacsinta

1 db egsz tojs

teskanlnyi citroml

1 evkanl tejfl

teskanlnyi bzadara

a bundzshoz liszt, tojs, zsemlemorzsa

 

A lazacot lecspgtetjk (az olajat ksbb belekeverjk egy hideg mrtsba vagy szendvicskrmbe). A tojst felverjk, sszekeverjk a citromlvel, a tejfllel s a bzadarval, majd hozzadjuk a leszrt lazactrmelket. A krmmel egyenknt megkenjk a palacsintk egsz fellett. A tsztt elszr flbe-, majd pedig negyedekbe hajtjuk, s lisztben, felvert tojsban, valamint zsemlemorzsban megmrtjuk. 180 fokos olajban (3-4 perc alatt) szp pirosbarnra stjk. Forrn, jghideg, kapros tejfllel eltel gyannt, vagy dupla mennyisgben ksztve, ftelnek tlaljuk. Sr- vagy borkorcsolynak is nagyon j, akkor pedig hidegen tesszk az asztalra.

Egyszeren s gyorsan kszthet, nagyon finom tel.

 

Szardells krokett

 

fl tubus szardellapaszta

2 db egsz tojs

2 evkanl bzadara

1 dl tejfl

1 fiola kapribogy

1 teskanl mustr

1 nagy, savanyks alma

5 dkg reszelt sajt

mokkskanlnyi cukor

liszt a bundzshoz

 

A tojsok srgit kikeverjk a tejfllel, majd hozzadjuk a bzadart, a szardellapasztt, a flbevgott kapribogyt (levvel egytt), a reszelt sajtot s a megmosott, kicsumzott, reszelt hjas almt. Annyi liszttel hintjk meg, hogy formzhat, de azrt ne nagyon lgy massza legyen, vgl beledolgozzuk a tojsfehrjkbl vert kemny habot. Nedves kzzel kroketteket formzunk belle, s a 180 fokra felhevtett olajba aprnknt beletve, szp pirosra megstjk (5-7 perc). Lecspgtetve tesszk ital mell.

Egyszeren s gyorsan kszthet, olcs vendgvr tel.

 

Kavirral tlttt fnk

 

a tszthoz 2,5 dl vz

7 dkg vaj

20 dkg finomliszt

5 db egsz tojs

1 mokkskanl s

a tltelkhez kis doboz kavir

fl citrom leve

1 kis fej vrshagyma

5 dkg vaj

20 dkg tehntr

1-2 evkanl sr tejfl

s s trtt fehr bors zls szerint

tojs, liszt s zsemlemorzsa a bundzshoz

 

A vizet felforraljuk, s beletesszk a vajat, meg a st. Ha felforrt, aprnknt beleszrjuk a lisztet. lland kevers kzben olyan srre fzzk, hogy elvljon az edny faltl. Kihtjk, s az egsz tojsokat egyenknt belekeverjk. Stlemezre vagy tepsibe teskanllal kis halmokat tesznk egyms mell, nem tl szorosan, s nagyon forr stben, kzepes lngon, kb. 15 percig stjk. Az els 10 percben ne nyissuk ki a st ajtajt! A srgsbarnra megslt fnkokat levesszk a stlemezrl. Mg hlnek, elksztjk a tltelket: a vajat habosra keverjk az ttrt tehntrval, a tejfllel, a sval, a lereszelt hagymval s a citromlvel. Ezutn vatosan beleforgatjuk a kavirt, majd a flbevgott fnkok regt megtltjk a kaviros krmmel. A fnkokat kiss sszenyomjuk, majd lisztbe, felvert tojsba s zsemlemorzsba forgatjuk, kis adagokban beletesszk 180 fokos olajba s kistjk (1-2 perc). Az olajat lecspgtetjk; hidegen is, melegen is nagyon finom.

Kiss bonyolult s munkaignyes, nem olcs, de nagyon klnleges tel.

 

Torms-dis cklafalatok

 

fl literes veg kszen vsrolt cklasalta

1 evkanl frissen reszelt torma

1 gerezd fokhagyma

3 evkanl durvra vgott dibl

1 mokkskanl s

csipet porcukor

1 db egsz tojs

15-20 dkg finomliszt

2 dl sr

 

A cklt leszrjk s egszen aprra sszevgjuk vagy megreszeljk. (Aprtgp vagy turmixgp hasznlata nem j, mert az ppet kszt belle.) A tojst habosra verjk a srrel, beleszrjuk a tormt, a st, a cukrot s a zzott fokhagymt, majd annyi lisztet adunk hozz, hogy ne legyen belle nagyon sr galuskatszta. Ezutn beledolgozzuk a dit s a reszelt cklt. 10 percig hagyjuk pihenni, vgl teskanl segtsgvel beleszaggatjuk a forr olajba. 2-3 perc alatt szp barnspirosra megstjk, majd paprtrlkzre tve leitatjuk rla a felesleges olajat. Mris knlhatjuk. Melegen sr mell val, vagy hidegen, tartrmrtssal fogyasztjuk. Finom borkorcsolya, s a vendgvr asztalon feltnst fog kelteni.

Egyszeren kszthet, de nagyon finom, pikns tel.

Zldsges halleves

 

Hozzvalk: 20 dkg fagyasztott tonhal, 3 szl srgarpa, 1 szl fehrrpa, l nagy fej hagyma, 5 evkanl vaj, 2 kanl liszt 3 tojs, 1 mark mazsola, 3 evkanl rlt di, s, cukor, bors, ke

 
Naptr
2024. Szeptember
HKSCPSV
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
<<   >>
 
statisztikm
Induls: 2006-09-03
 
CHAT
Nv:

zenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
tletfazk
 
Mit kszithetnk.......
 
Klnleges receptek
 
Nyami......
 
Gmail fikod
Felhasznlnv:
Jelsz:
  SgSg

j postafik regisztrcija
 
pontos id
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    Könyves oldal - Ágica Könyvtára - ahol megnézheted milyen könyveim vannak, miket olvasok, mik a terveim...    *****    Megtörtént Bûnügyekkel foglalkozó oldal - magyar és külföldi esetek.    *****    Why do all the monsters come out at night? - Rose Harbor, a város, ahol nem a természetfeletti a legfõbb titok - FRPG    *****    A boroszkányok gyorsan megtanulják... Minden mágia megköveteli a maga árát. De vajon mekkora lehet ez az ár? - FRPG    *****    Alkosd meg a saját karaktered, és irányítsd a sorsát! Vajon képes lenne túlélni egy ilyen titkokkal teli helyen? - FRPG    *****    Mindig tudnod kell, melyik kiköt&#245; felé tartasz. - ROSE HARBOR, a mi városunk - FRPG    *****    Akad mindannyijukban valami közös, valami ide vezette õket, a delaware-i aprócska kikötõvárosba... - FRPG    *****    boroszkány, vérfarkas, alakváltó, démon és angyal... szavak, amik mind jelentenek valamit - csatlakozz közénk - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - Rose Harbor, a város, ahol nem a természetfeletti a legfõbb titok - FRPG    *****    why do all monsters come out at night - FRPG - Csatlakozz közénk! - Írj, és éld át a kalandokat!    *****    CRIMECASESNIGHT - Igazi Bûntényekkel foglalkozó oldal    *****    Figyelem, figyelem! A második vágányra karácsonyi mese érkezett! Mesés karácsonyt kíván mindenkinek: a Mesetáros    *****    10 éves a Haikyuu!! Ennek alkalmából részletes elemzést olvashatsz az anime elsõ évadáról az Anime Odyssey blogban!    *****    Ismerd meg az F-Zero sorozatot, a Nintendo legdinamikusabb versenyjáték-szériáját! Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    Advent a Mesetárban! Téli és karácsonyi mesék és színezõk várnak! Nézzetek be hozzánk!    *****    Nagyon pontos és részletes születési horoszkóp, valamint 3 év ajándék elõrejelzés, diplomás asztrológustól. Kattints!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek érdemes belenézni.Keress meg és én segítek értelmezni a csillagok állását!    *****    HAMAROSAN ÚJRA ITT A KARÁCSONY! HA SZERETNÉL KARÁCSONYI HANGULATBA KEVEREDNI, AKKOR KATT IDE: KARACSONY.GPORTAL.HU    *****    Nyakunkon a Karácsony, ajándékozz születési horoszkópot barátaidnak, ismerõseidnek.Nagyon szép ajándék! Várlak, kattints