Témaindító hozzászólás
|
2008.03.05. 20:07 - |
Ez egy nagyon egyszerű, és gyors kaja, nincs vele sok macera, és nagyon finom, mindig nagy sikere van.
Csak ennyi:
A megtisztított csirkecombokat megsózom, borsozom, majd a tepsibe szorosan egymás mellé rakom, és az egészet gazdagon megszórom kakukkfűvel, majd kb. egy óra alatt készre sütöm, közepes hőmérsékletű sütőben.
Nem kell hozzá semmilyen zsiradék, de mikor sűl, még a hatodik szomszédod is nyalja a száját! Nem kell lefóliázni sem!
Bármilyen körettel jó, rizs, burgonya, vagy párolt zöldség, stb. |
Tudod, én egy pár éve kezdtem el használni ezeket a régi magyar fűszereket, hogy rozmaring, meg kakukkfű, és rá kellett jönnömm, hogy az elődeink igencsak inyencek voltak, mert nagyon fincsi kajákat lehet velük produkálni. Meg az az igazság, hogy sokszor a legegyszerűbb a legfinomabb! |
Ez nagyon jóóó!szerintem meg fogom majd csinálni:) |
Ez egy nagyon egyszerű, és gyors kaja, nincs vele sok macera, és nagyon finom, mindig nagy sikere van.
Csak ennyi:
A megtisztított csirkecombokat megsózom, borsozom, majd a tepsibe szorosan egymás mellé rakom, és az egészet gazdagon megszórom kakukkfűvel, majd kb. egy óra alatt készre sütöm, közepes hőmérsékletű sütőben.
Nem kell hozzá semmilyen zsiradék, de mikor sűl, még a hatodik szomszédod is nyalja a száját! Nem kell lefóliázni sem!
Bármilyen körettel jó, rizs, burgonya, vagy párolt zöldség, stb. |
[3-1]
|